Mi a titka a jó kávénak?

Az igény a jó kávék irányába vitathatatlanul megnőtt az utóbbi néhány évben. Nem ritka az sem, hogy baristát, alkalmaznak már környékünkön lévő bárok és jó kávét készíteni igyekvő vendéglátó egységek is, de egy nagyobb városban, vagy bárhol, ahol a kávézó tulajdonosnak küldetéstudata van, elképzelhetetlen, hogy barista nélkül vállalkozást vigyen. Minden kávéfogyasztó tudja, hogy a jó alapanyag, a kiváló kávéfőző a kulcs, na meg persze a kismillió egyéb összetevő, de a darálásról megfeledkeznek.
Van-e annál jobb dolog, mint a frissen őrölt kávé illata, majd később lefőzve az íze, egy kómás reggelen? Hmm, talán még egy valami, de az nem egyedül. Szóval ugye, hogy nincs? A GSI Outdoors JavaGrind kézi vezérlésű kávédarálóval minden nap élvezheted ezt a luxust, akár vadkempingezés közben is.
JavaGrind1
Az erős fogó és a szoros zár biztosítja az egyszerű és pontos kezelhetőséget – valamint a lépcsőzetes kialakítás segítségével pontosan a kör alakú tartók fölé helyezheted a darálót. A tervezők a tisztaságmániásokra is gondoltak: a zár borítója és a tetejére helyezhető, porbiztos fedő mind azt a célt szolgálja, hogy semmi se szennyezze be a frissen őrölt kávét.
Kétségtelen, hogy egy ilyen szerkezet befolyással lesz a végeredményre.

Egy igazi üstökös: #SALT Budapest
Egy igazi üstökös: #SALT Budapest
2020-01-08 10:10:04
#Baracca Kolozsvár - Románia legjobb éttermei sorozat !
#Baracca Kolozsvár - Románia legjobb éttermei sorozat !
2019-12-18 09:38:02
VENDÉGPOSZT : Bujolé és a libamáj
VENDÉGPOSZT : Bujolé és a libamáj
2019-09-09 14:16:54