Mi a titka a jó kávénak?

Az igény a jó kávék irányába vitathatatlanul megnőtt az utóbbi néhány évben. Nem ritka az sem, hogy baristát, alkalmaznak már környékünkön lévő bárok és jó kávét készíteni igyekvő vendéglátó egységek is, de egy nagyobb városban, vagy bárhol, ahol a kávézó tulajdonosnak küldetéstudata van, elképzelhetetlen, hogy barista nélkül vállalkozást vigyen. Minden kávéfogyasztó tudja, hogy a jó alapanyag, a kiváló kávéfőző a kulcs, na meg persze a kismillió egyéb összetevő, de a darálásról megfeledkeznek.
Van-e annál jobb dolog, mint a frissen őrölt kávé illata, majd később lefőzve az íze, egy kómás reggelen? Hmm, talán még egy valami, de az nem egyedül. Szóval ugye, hogy nincs? A GSI Outdoors JavaGrind kézi vezérlésű kávédarálóval minden nap élvezheted ezt a luxust, akár vadkempingezés közben is.
JavaGrind1
Az erős fogó és a szoros zár biztosítja az egyszerű és pontos kezelhetőséget – valamint a lépcsőzetes kialakítás segítségével pontosan a kör alakú tartók fölé helyezheted a darálót. A tervezők a tisztaságmániásokra is gondoltak: a zár borítója és a tetejére helyezhető, porbiztos fedő mind azt a célt szolgálja, hogy semmi se szennyezze be a frissen őrölt kávét.
Kétségtelen, hogy egy ilyen szerkezet befolyással lesz a végeredményre.

Ringlispíl az asztal mellett-RETRO GOLD Székelyudvarhely
Ringlispíl az asztal mellett-RETRO GOLD Székelyudvarhely
2021-12-01 21:42:17
Étteremteszt: Kotyogó Farkaslaka
Étteremteszt: Kotyogó Farkaslaka
2021-08-23 10:51:30
IKON
IKON
2021-06-07 08:06:23