#Sepsiszentgyörgy-majdnem nagyon jó

Határtalan boldogsággal tölt el, amikor a székelyföldi nem túl súlyos gasztrókínálatba valami új üti fel a fejét, és még inkább az, ha igyekeznek kiemelkedni a szürkeségből.
megjegyzem , NEM NEHÉZ.

Egy új hamburgerre specializálódott egység nyílt Sepsiszentgyörgyön, a Csiki utcában - NA VÉGRE !
A hamburger láz még külföldön is tart, itt még el sem indult, ezért mondom, a választás nagyon szerencsés.
A hely egyébként teljesen jó, jó ízléssel berendezett, semmi cicó, puritán, mégis helyén van minden (kivétel egy álló fogas, ami se nem illik a többihez, nem is szép, biztos ajándékba kapták), látszik hogy inspirálódtak.

IMG_4686
 

A hamburger hozza a kötelezőt. nem kommersz zsemle, kicsit kalácsos, tele szezámmaggal - ami teljesen fölösleges, elnyomja a hús jól eltalált fűszerezésű ízét. Mivel hagymalekvár van a hamburger alján, az édeskés zsemle nyomasztóvá válik. A hagymalekvár egyébként kiváló, ahogy a hús is, kár hogy apróra van őrölve, ezért nagyon nyomasztó, a húsdaráló nagyobb lyukjain darálva nagyságrendekkel jobb lenne. Zöldség friss, hamburger szósz korrekt, cheddar is, bacon is szép darab és jól sütött.

IMG_4690
Ha a mirelit hasábot mellőznék , és a gyerekbetegségeket kinövik - amúgy erre látok esélyt hiszen látszólag elhivatottak az üzemeltetők, állítom, hogy Székelyföld legjobb hamburgerét lesznek képesek produkálni.
Mindenesetre én szurkolok nekik

Pacsirta Hotel és Étterem Szováta
Pacsirta Hotel és Étterem Szováta
2019-05-03 11:58:11
GADO SEPSISZENTGYÖRGY
GADO SEPSISZENTGYÖRGY
2019-04-28 12:02:56
 Falánk Csütörtök 2019. március 7.
Falánk Csütörtök 2019. március 7.
2019-02-20 12:08:31