Miért nem volt udvarhelyi a Gourmet fesztiválon ?

Május 21-24 közt zajlott Budapesten az idei Gourmet fesztivál. Miről is szól ez az egész?
Magyarország legjobb, illetve a legjobbak közé igyekvő éttermek mustrája, ahonnan egy időben lehet kóstolni, betekintést nyerni a gasztronómia világába.
Valóban a gasztronómia csúcsát lehetett látni, kóstolni, élvezni.
g1a
Ugyan az elmúlt néhány évben jelentősen átalakult a budapesti gasztróélet, határozottan Európa elitje felé indult, ár-értékarányban pedig a legeslegjobbak közt, mégis sok emberben a múlt beidegződései vannak (éttermi átverések, lehúzások, borzasztó kaják szépen tálalva stb).

Miért hiszem hogy Udvarhelyről senki nem volt ott?! A senki ez esetben étterem tulajdonosokat, vendéglátóhely üzemeltetőket jelent. Ha ott lettek volna , főként az elmúlt években, akkor csak akad valaki aki nem hagyja ilyen mélyre süllyedni az udvarhelyi étteremi vendéglátást. Tanul, beelőz mindenkit, lesz számtalan vendége, jól menő stabil kiszámítható vállalkozása, és rengeteg boldog , elégedett ügyfele.
g2a
De tanulni szégyen errefelé úgy látszik. Az éttermek megrekedtek, új ötletekben hiányt szenvedünk, minőség az hírből sem ismert. Ez a 90 –es évek magyarországi szintje, de innen csak felfelé vezet az út, remélhetőleg sok sok boldog vendég, és étteremüzemeltető nagy nagy megelégedettségére.
g3a

Pacsirta Hotel és Étterem Szováta
Pacsirta Hotel és Étterem Szováta
2019-05-03 11:58:11
GADO SEPSISZENTGYÖRGY
GADO SEPSISZENTGYÖRGY
2019-04-28 12:02:56
 Falánk Csütörtök 2019. március 7.
Falánk Csütörtök 2019. március 7.
2019-02-20 12:08:31