#Lobogó étterem Homoródfürdő

Jó hosszú kihagyás után újra megnyílt a Lobogó étterem Homoródon. Kipróbáltam, hogy mennyire tett jót a felújítás. Mit kell, hogy mondjak vegyes érzéseim vannak, íme:

A beltér szép lett, nagyon tágas, több férőhellyel. Nagy üvegfelületek, barátságos. A műfonott székek nem illeszkednek ide, ahogy az asztalterítés (fehér abroszok dekor textíliával) sem, van pár ellentmondás de ennyi baj legyen.

A konyha nyitott, ez komoly fegyvertény, szerintem bizalmat kölcsönöz. Az étlap maga egyszerű, letisztult, és a tartalma is. 4 előétel, 3 leves, 7-8 főétel, 2 desszert bőven elég. Garancia ez arra, hogy azt a néhány fogást megfelelő minőségben el tudják készíteni. Sok kreativitást nem vittek belé, több elem a régi ételeken alapul, de annyira nem is baj. A kiszolgálás rendben, gyorsan jön az étlap, a rendelést is gyorsan felveszik, rákérdeznek a kenyérre, hozza az elvártat.

A kenyér nem volt friss, ez egyértelmű hiányosság, a főétel viszont egy korrekt nagyon jól elkészített csirkemell, amit kacsmájjal töltöttek meg. Izgalmas textúra, jól elkészített fogás, ez volt a leginkább kiemelésre méltó pozitívum.

csirkemell, kacsamájjal töltve

csirkemell, kacsamájjal töltve

Szép tálalással, gondosan készült az étel, a krumplipüré is rendben volt, egyedül a cékla lógott ki lefele, hiszen az hideg volt. Jól passzolt viszont a marinált gyöngyhagyma hozzá, a savegyensúlyokat rendbe tette. A házi savanyúság is finom volt, az kifejezetten ízlett.

házi jellegű savanyúság

házi jellegű savanyúság

Összességében egész jó a hely, ha a gyerekbetegségeket kinövi, egyértelműen üde színfolt.

Arra biztatom az olvasókat, hogy kóstolják meg, próbálják ki a Homoródfürdői Lobogót.

 

Kommentelj elsőként

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.