BpBARBQ-a smooker király, és ráadásul udvarhelyi vonatkozása is van.

Hogyan is ne lenne egy olyan hely sikerre ítélve ahol az egyik tulajdonos a Paprika Tv-ből ismert “Tetovált séf” Serényi Zsolt. Milyen bbq-zó hely lehet az, ahol a séf így nyílatkozik:

“A főzés az életem. No meg a családom, akik mindenben támogatnak, még az őrült hobbijaimban is. Hét éve kért fel a TV Paprika a főzőműsor vezetésére. Azóta több, mint 600 ételt készítettem el, többnyire saját ötletek vagy receptek alapján. (Közösségi oldalam rajongóinak száma meghaladja a 4000-et.) Sokan kérdezik az én kedvenc ételemet, hát nem titkolom tovább: Talán a tűz ereje, zamata miatt az amerikai stílusú grill és barbecue, amiért rajongok”
img_0117

Ennek megfelő minőségű húsos alkotást vár el az ember, amit meg is kap maradéktalanul. Én egy Reuben szendvicset kértem a hely zászlóshajóját, ami 2 piritott kenyérszelet közé tett gazdag , füstös ízvilágú 12 órán át készült marhaszegy szeletekből áll ami smookerben készült el.
img_0119
A húsok alatt egy saját készítésű szósz, a hússzeletek fölött pedig nagyszerű sajt, és párolt káposzta van. Igazán jól összehangolt ízvilág, a hús egyszerűen csúcs! Egy kis zöldsaláta kerül még a szendvics mellé fehér balzsamecetes vinaigrettel meglocsolva. Nagyon jó street food fogás. Van még hamburger, barbeque csirkeszárnyak, rib eye szendvics, és pulled pork is . Aki egy gyors , minőségi barbeque street food fogásra vágyik, annak nagyon ajánlott. És amire a címből következtettek, azt elmesélem: az udvarhelyi Szekeres Botond, aki korábban a Septimiában dolgozott is a konyha meghatározó egyénisége, a Reuben szendvics az ő keze munkája. Jó munkát neki innen is .

Kommentelj elsőként

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.