#BeefBar-Budapest

A hely elhelyezkedése mondhatni ultraközponti. A lánchíd budai lábánál, a 0 km-es kőnél.
IMG_1542Frissen épített szálloda földszintjén egy nagyon komolyan kitalált, átgondolt és kivitelezett étterem, amelynek középpontjában a húsok állnak. A beltér fantasztikus, minden négyzetcentijén látszik az átgondoltság. Könnyű, modern, designos, trendi. Szó sincs fine diningot idéző eleganciáról. Itt a könnyedebb stílus van, de a világon bárhol megállná a helyét.Reggelire ugrottam be, ami egy ristretto, narancslé kombóval kezdődött. A kávé gyümölcsös, tökéletes hőmérséklet, az ízek fantasztikusak. Még a narancsléből is ki lehet hozni a maximumot, ha a gyümölcs érett. Itt az volt. Finom, édeskés és picit fanyar, nem tele rosttal. Jó!

kávé, narancs

kávé, narancs

Ha már egy húsra szakosodott helyen járunk, Európa egyik legnevesebb hússzakértőjétől jönnek a húsok és a koncepció Monacóból, így hát kár kihagyni a steak szendvicset. A szendvics mellé egy royal eggs-et rendeltem. Ez egy lazacos egg benedict, friss lazaccal, lazackaviárral, hollandi szósszal. Jó volt de semmi extra.

egg royal

egg royal

Na de a steak szendvics az valami mesés. Argentin rib eye, tökéletes hús, tökéletes sütés, szuper péktermék. Magos mustár, egy kis saláta és hagymalekvár került bele, amit lefogott egy szépen olvasztott sajtszelet.

steak szendvics

steak szendvics

A szendvics az eddig kóstoltak közül a legeslegjobbak közül való. Számomra a mustár intenzitása elnyomja picit a tökéletes húst, de ez csak szubjektív vélemény .

szendvics

szendvics

Mindenképp nagyon ajánlott kategória, a húsokat kár kihagyni ha arra fele jártok.

Kommentelj elsőként

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.